“Мислим – исцељивање информацијама” – Светозар Радишић (ћирилица)

Мислим – исцељивање информацијама

Mislim-isceljivanje-informacijama-2Издавач: Пан-пласт

Место: Београд

Година: 2015.

Тираж: 1000

Цена: 700 динара за Србију/20 евра за иностранство

 

Друго, допуњено издање књиге Како мислити – исцељивање информацијама.

Животно важан садржај у вези с душом о којој се дуже од 120 година не учи у школи.

Књига о моћи мисли, која „помера догађаје“ у простору.

Тек када физичари истраже и схвате подручја невидљивог, квантног, микрокосмичког, биће јасно да је све у космосу умна енергија и да само холистички приступ омогућава разумевање стварности и могућност свaколиког исцељења. Када се то догоди, људи ће живети без слутње, страха и стрепње, свесни космичких закона, у чаробном свету људског настајања и нестајања.

То је последња књига у опусу и задња у пенталогији о свемоћи мисли – са методом аутохипнозног самоисцељивања.

У многим књигама описано је како је могуће променити структуру сопствене личности. На пример, када човек одлучи да се ослободи неке зависности. Овде је разрађена метода неометаног доласка до сопствене подсвести. Применом методе, јачају се жеља, воља и намера, а ствара потупуна, жива ментална представа циља.

Због изгледа и садржаја идеална је као поклон за рођендан.

Намеће се питање: зашто би требало друго издање да прочитају и љубитељи књиге који поседују књигу Како мислити – исцељивање информацијама?

Прво, ново издање је проширено садржајем из 36 нових, вредних, у последњих неколики година објављених научних и научно-популарних књига и за најмање толико страница је обимнија.

Друго, реч је о првој књизи у којој постоји поглавље о кодовима душе. Наспрам постојећих теозовских и религијских ставова из постојеће, школама недоступне, теорије о души, новом нијансом научне светлости осветљени су другачији теоријски ставови, који значајно мењају постојећу теорију. Тај нови поглед на људску душу, омогућава лакше сналажење у стварности, стварање извесније будућности и, у крајњем, визију планетарног спасења.

Треће, књига ће украшавати регале љубитеља књиге, јер је графичко решење корица, које подсећа на културу Винче и Лепенског вира, надахнуто креирала новосадска сликарка, графички дизајнер Бранкица Божић.

Мада је прво издање најављено као последње о моћи мисли и последње у ауторовом стваралачком опусу, друго, допуњено издање је проширило тај опус толико да заслужује статус приметне драгоцености у сфери људског самосхватања.

 

* * * * *

Извод из књиге:

 

„Познато је да здравствене тегобе настају с унутрашњим немиром. Јасно је да се немир отклања смиривањем, а да су мисли те које човека и узнемирују и смирују. Исцељење настаје изнутра, а покреће се мислима (самосвешћу или наумом), биљним мелемима, амајлијама, лековима, симболима, вером, потпуном променом начина живота, подешавањем фреквенције протока енергије или под утицајем човека од великог поверења. Уколико је реч о исцелитељима, онда они треба да буду обдарени, духовно узвишени и да зраче позитивном енергијом. Они, у ствари, попут магичара користе сугестибилност клијената, поверење, уверљивост, уверење и умно обликоване информације. Што је обред исцељења сложенији, необичнији и чудеснији то су исцељења бржа, до тренутних. Они морају да буду сугестивни, несумњиви и вешти попут мађионичара. Веома су сугестибилни и Лариса Фотина, Георгиј Ситин и Вадим Зеланд, који су дали веома добре рецепте за мисаоно отклањање страха и стреса. Они сугеришу да људи остваре, а потом искористе природну комуникацију са својом подсвешћу. Подсвест болесних или на психосоматској основи оболелих људи, ради исцељења, треба да прими информације у облику „здрав сам“, „ритам мог срца је природан“, „крвни притисак ми је стабилан“, „немам проблема“, „лечим се“, уместо речи „болујем“, „није ми добро“, „биће боље“, „нека ти се убудуће испуне све жеље“…

Према истраживањима наведених научника подсвест реагује одмах (тренутно због брзине мисли) и доследно – искључиво у садашњем времену. Подсвест поправља стање организма и уређује га на основу информације типа „здрав сам“, јер када прими информацију „бићу здрав“, оздрављење ће чекати, јер је време у информацији неодређено, измиче садашњем раду, те се тако ефекат исцељења никад неће постићи. Проф. др Лариса Фотина је своја истраживања обавила на космонаутима, најздравијим људима, покушавајући да утврди зашто су истински здрави и успешни и у коликој мери је то повезано са њиховим мислима. На основу резултата да којих је дошла потпуно је природно што предлаже лечење осталих људи мислима…“

* * * * *

1. НАРУЧИВАЊЕ КЊИГЕ ЗА КУПЦЕ ИЗ СРБИJЕ:

За књигу МИСЛИМ – Исцељивање информацијама, у Вашоj пошти на ПОСТНЕТ УПУТНИЦИ уплатити укупно 780 динара (урачунати птт трошкови слања) на адресу аутора: Светозар Радишић, Пеђе Милосављевића 54/13, 11077 Београд, ПАК 192218, мобилни , уз ОБАВЕЗНУ НАПОМЕНУ шалтерскоj радници у пошти да аутор сам подиже новац на шалтеру било коjе поште (чиме смањуjете своjе трошкове куповине).

Одмах после уплате ОБАВЕЗНО, смс-поруком на телефон , или jош боље имеjлом на адресу svetozarradisic@yahoo.com, пошаљите дугачак броj Ваше ПОСТНЕТ УПУТНИЦЕ и ОБАВЕЗНО Ваше име и презиме са тачном адресом, улицом и броjем, поштанским броjем и местом становања.

Одмах по евидентирању уплате, биће Вам упућена књига.

Напомена: Од Ваше уплате у пошти до мог слања књиге може да прође наjвише један дан, осим када нисам у Београду (годишњи одмор, приватно путовање, трибине, предавања и промоциjе ван Београда). Уколико наручите књигу поштар ће Вам jе донети на Вашу достављену адресу. Књига се шаље као ВРЕДНОСНО ПИСМО што значи да се не може изгубити, односно поштар ће Вам је донети лично на Вашу назначену адресу.

КЊИГЕ НЕ ШАЉЕМ ПОУЗЕЋЕМ.

2. НАРУЧИВАЊА КЊИГЕ ЗА КУПЦЕ ВАН СРБИJЕ:

Књига МИСЛИМ – ИСЦЕЉИВАЊЕ ИНФОРМАЦИЈАМА се из иностранства може купити на два начина.

Прво, можете уплатити 20 евра преко фирме за трансфер новца Western Union и саопштити ми, СМС или е-мејл поруком, контролни број трансфера новца (MTCN). У поруци ОБАВЕЗНО наведите Ваше име и презиме са тачном адресом, улицом и броjем, поштанским броjем и местом становања.

Друго, можете уплатити 20 евра на жиро рачун Banca Intesa:

СВЕТОЗАР РАДИШИЋ
BANCA INTESA
БР. 4062 2459 0214 7667
ЈМБГ 2006949710535

Одмах потом, треба ми саопштити СМС или е-мејл поруком да сте уплатили новац за књигу на мој жиро рачун у наведеној банци. При томе, ОБАВЕЗНО наведите Ваше име и презиме са тачном адресом, улицом и броjем, поштанским броjем и местом становања.

По евидентирању Ваше уплате (у горњу цену су већ урачунати и птт трошкови слања књиге за иностранство), књига ће Вам бити одмах послата на адресу коју сте назначили.

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s