“КАД МРТВИ ПРОГОВОРЕ” – Дејан Берић (ћирилица)

Kad mrtvi progovore

Kad mrtvi progovore
Ime autora:
Dejan Berić
Ime biblioteke:
Testament
Naziv knjige:
Kad mrtvi progovore
Jezik:
Srpski
Pismo:
Ćirilično
Povez:
Broširani
Cena:
1000.00
Klupska cena:
800.00
За сада се књига може купити у Београду у књижари „Пешић и синови“ или на телефон 063 264 824. Први примерци су већ стигли до читалаца и реакције су за сад одличне.
http://www.pesicisinovi.co.rs/index.php/pagebook?&idknj=222

Opis:

Počeo je da puca u maglu, trčeći pognuto prema rovovima, odjednom je tišinu zamenila rafalna paljba iz prednjih rovova. Bacio se na zemlju pošto su projektili počeli da zuje oko njega, video je plamen iz Slavenove puške. Prestao je da puca i gledao da što brze dopuzi do rova. Ušao je u njega, Slaven je nasumice pucao, kao uostalom i svi u toj magli. Čuo je samrtni krik na svega četiri, pet metara od rova, nije mogao da veruje da su prišli tako blizu, kako su samo prošli kroz mine koje je postavio, razmišaljo je dok je ostavljao pušku i dohvatao bombe koje je Slaven lepo postavio na dohvat ruke. Bacao je jednu za drugom, napadači su urlali i pucali. Mogli su ih pogoditi samo slučajno, međutim, odbacili su ih nazad… Posle sedam, osam bombi koje je svaki bacio, dohvatili su puške i pucali u pravcu odakle su mogli da se čuju meci koji su leteli ka njima. Miki se okrenuo malo udesno i zapucao u pravcu odakle je verovao da idu prema Popovom položaju. Zamenio je novi okvir i nastavio da puca nasumice kratkim rafalima. Nekakve komande su se čule ispred njih, obojica su okrenuli cevi prema mestu odakle se čuo glas i opalili par kratkih rafala. Desno od njih je sve praštalo… Levo je eksplodirala jedna mina, Slaven se okrenuo na tu stranu i počeo da puca, ali rov je zasula kiša metaka, Slaven je pao, Miki je osetio kako mu se svom težinom srušio na noge. Počeo je da puca na tu stranu, nije prestajao, više nije pucao kratkim rafalima, nije skidao prst sa oroza.

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s